Více možností k vaření

12.11.2020

Čekají na Vás 4 nové recepty a možnost "Premium"


Příjemná zpráva je tu. Nové recepty k "easy" vaření...

V menu nově najdete bezmasí pokrm z těstovin, konkrétně Sicilské špagety s lilkem, olivami a bazalkou. Další recepty však už jsou masové. Hovězí steak s opečeným bramborem s lehce netradiční kombinací červeného zelí. U této varianty nově zavádíme možnost Premium. Premium varianta pokrmu znamená, že bude možné si zvolit kvalitnější, ale zároveň i dražší část masa než u pokrmu, který není označen jako premium. O jakou část masa se jedná zjistíte přímo v popisku surovin, které naleznete při výběru vašeho receptu u nás v menu. 

Za kvalitu všech surovin osobně ručíme. Maso do našich receptů pečlivě vybíráme a konzultujeme s řezníkem z Dejvické prodejny Meat Point, kde pro Vás maso vyzvedáváme. 

Dále si lze uvařit vepřové medailonky s ochuceným bramborem ( brambory mícháme s estragonem či mátou ) a pórkem. A jako čtvrtá novinka je recept s rybou. Rybu reprezentuje treska v kombinaci se špenátem, brambory a smetanové omáčky. 



Sledujte nás na sociálních sítích