DODAVATELÉ & KUCHAŘI
DODAVATELÉ
Meat Point | Dejvice
Farmáři z Krušných hor, kde na 1300 hektarech volně chovají prvotřídní hovězí dobytek, který pod veterinárním dohledem bezstresově poráží a nechávájí vyzrát v nejmodernějších jatkách v naší zemi.
Maso! Bio maso, které vezeme, vyzvedáváme každý všední den v dopoledních hodinách přímo od řezníka! Porce jsou každé ráno čerstvě připravovány a vákuovány podle počtu objednávek.

Ovoce a zelenina | Holešovice
Když ovoce a zelenina, tak jedině z farmářských - zeleninových trhů!
Dříve než vyzvedneme naše bio maso v MEATPOINTU, naše cesta vede na zeleninové trhy v Holešovické tržnici, nejraději nakupujeme od Ondry Svobody. Snažíme se vybírat ty nejlepší a nejčerstvější kousky, které budete odpoledne k vaření svého receptu potřebovat!

Další dodavatelé
Ryby & Drůbež | Dejvice
Speciálka na koření
Farmářské trhy
Fresh Only - www.freshonly.cz
Public Interest Bar - www.publicshop.cz
KUCHAŘ

Richard Hubač
Pracovní zkušenosti
Pražský kulinářský institut, La Bottega Bistroteka, Kampa Park, Restaurace Hergertova cihelna, Bebos Bistro
"LOKÁLNÍ A KVALITNÍ INGREDIENCE JSOU PRO NÁS PRIORITOU"
