DODAVATELÉ & KUCHAŘI

DODAVATELÉ

Meat Point | Dejvice

Farmáři z Krušných hor, kde na 1300 hektarech volně chovají prvotřídní hovězí dobytek, který pod veterinárním dohledem bezstresově poráží a nechávájí vyzrát v nejmodernějších jatkách v naší zemi.

Maso! Bio maso, které vezeme, vyzvedáváme každý všední den v dopoledních hodinách přímo od řezníka! Porce jsou každé ráno čerstvě připravovány a vákuovány podle počtu objednávek.

www.meatpoint.cz

@meatpointcz


Ovoce a zelenina | Holešovice

Když ovoce a zelenina, tak jedině z farmářských - zeleninových trhů! 

Dříve než vyzvedneme naše bio maso v MEATPOINTU, naše cesta vede na zeleninové trhy v Holešovické tržnici, nejraději nakupujeme od Ondry Svobody. Snažíme se vybírat ty nejlepší a nejčerstvější kousky, které budete odpoledne k vaření svého receptu potřebovat! 


Další dodavatelé

Ryby & Drůbež | Dejvice

Speciálka na koření - Kopra 

Japa 

Farmářské trhy 

Fresh Only - www.freshonly.cz

Public Interest Bar - www.publicshop.cz



Maso pro Vás nakupujeme výhradně ve Farmářském řeznictví Meatpoint - Dejvice.

Ryby a Drůbež odebíráme vždy od pana Hronka v jeho obchodě Drůbež & Ryby Hronek - Dejvice. 

Ostatní ingredience nakupujeme individuálně od různých dodavatelů, dle aktuální kvality a sezónosti jednotlivých potravin. V případě potřeby zašleme zákazníkovy, podrobné informace o jednotlivých ingrediencích elektronickou formou. 


KUCHAŘ

Richard Hubač 

Pracovní zkušenosti

Pražský kulinářský institut, La Bottega Bistroteka, Kampa Park, Restaurace Hergertova cihelna, Bebos Bistro

"LOKÁLNÍ A KVALITNÍ INGREDIENCE JSOU PRO NÁS PRIORITOU"